SV U(u)CH Dancing Feet´s Proud Mary

"Asta"

efter

SE U(u)CH SE VCH Westridge Sweet´n Spicey

 SE VCH Dancing Feet`s Walzing Lady

 

Född: 2014-06-03. Höfter: A. Ögon: Ua 2022-01-14

Optigen Prcd/PRA: Hereditärt fri. FN: Hereditärt fri. MH/BPH:

Meriter: BIM-valp vid 4 mån. Reserv-cert på sin första oficiella juniorutställning på Gotland 2015. BIS-juniorreserv Uppsala Cockershow 2015. Bästa juniortik Jälla 2015

Championat 14 september 2019!

asta11

braasta

Asta 8 veckor

valparasts

2019

 

Asta kan nu titulera sig som champion!

Det blev hon i Gimo 14 september för domare Lars Wide´n i Gimo

champ3

 

2015

Hej alla glada!

Det är jag som är Asta, kallad rivjärnet, vilket jag inte alls förstår...jag är bara lite framåt, enligt matte alldeles för mycket, glad och vild, även här alldeles för mycket enligt ovan nämnda...men hallå jag är ju bara liten och nyfiken på livet och allt som rör sig ju... men en sak tycker vi lika matte och jag...att jag är väldigt söt och det kommer jag lång med!

Fick debutera i utställningsringen när jag var 4 månader och 1 dag, det ni...och bra gick det också. Slog alla större tikvalpar och slutde som BIM-valp, matte glad som en speleman. Vid Cockerklubbens årliga clubbshow, där det alltid är engelska domare, blev jag 4:e bästa tik i valpklass 1 med Hp. Mårtenutställningen i Enköping vann jag valpklass 1 med Hp. Om jag får säga det själv så ser jag ganska bra uta. Matte muttrar något om att jag börjar växa lite hur som helt just nu, vi får väl se vart det slutar längre fram. Jag bryr mig inte så mycket bara jag får lattja och ha kul för då trivs jag allra bäst.

Har gjort en utflyckt till Gotland på en tvådagars utställning och där fick jag ena dagen Ck och ett Reserv-cert! Uppsalas årliga cockershow blev jag bästa juniortik och BIS-reserv junior efter det har jag fått vila lite från utställningar. Bara varit på några i öppenklass där det har gått över förväntan.

Matte och jag tränar viltspår ute på landet, strosar i skogen, försöker lära mig att inte äta svampen (vilket inte är lätt!) som ska plockas utan bara visa vara det växer.

2016

Den här sommaren skulle matte och jag gå många domarspår men det blev inte så för min husse gick bort så det blev lite rörigt här hemma ett tag. Vi blev alla väldigt ledsna och inget var sig likt. Men vi återkommer med spår och annat jobb nästa sommar.

****

2017

Nu är det så att jag har träffat en riktigt snygg kille vid namn"Mogge" och vi alla hoppas på att det är smått i magen. Om det är det så får jag smått i slutet av februari.